Design Facebook Cover, Kad Bisnes,
Flyers, Header, Dan banyak lagi..
Hanya dalam masa 5 Minit... Tanpa Guna Photoshop
- Walaupun Anda Seorang Newbie!


Adakah Anda Memerlukan
Grafik Yang Berkualiti Tinggi
Untuk Mempromosikan Bisnes Anda?

Pasti! Semua perlukannya...

Sudah pasti terutamanya jika anda adalah seorang usahawan, pasti memerlukan grafik yang berkualiti tinggi dalam fasa pemasaran bisnes anda. Dengan mempunyai grafik yang berkualiti tinggi, ia dapat meningkatkan kadar pembelian yang lebih tinggi. Malah, ia telah terbukti bahawa otak manusia memproses elemen visual 60,000 kali lebih cepat daripada hanya tulisan sahaja.

Cuma, masalahnya disini adalah, bukan semua orang mempunyai kemahiran untuk menghasilkan grafik sendiri. Mungkin juga mempunyai bajet yang kecil untuk mengupah seseorang menghasilkan design untuk bisnes anda.

Perkara ni selalu bermain di fikiran anda

Perlukan Photoshop

Bila sebut grafik, sebut design, pasti anda akan fikir mengenai Photoshop. Anda tiada photoshop untuk design sendiri. Malah untuk mendapatkan photoshop, perlu bayar yuran setiap bulan.

Mencari Designer

Berminggu-minggu mencari designer namun belum dapat yang sesuai dan memuaskan hati. Mungkin juga anda sering memikirkan mengenai bajet.

Perlu tahu Dimension

Setiap jenis grafik, mempunyai saiz ataupun dimension yang berlainan. Anda perlu tahu dimension yang sesuai untuk setiap design. Pasti ia akan mengambil masa untuk anda mengetahuinya.

Bukan Designer

Sudah pasti jika anda bukan seorang designer, ianya sangat penat untuk fikir tentang menghasilkan grafik. Dan kesudahannya, anda membiarkan sahaja tahap grafik pemasaran bisnes anda.

Anda mahu belajar sendiri, adakah anda ada masa sekarang?

Ya, mungkin penyelesaian difikiran anda sekarang adalah dengan mencari sahaja seseorang, dan menggunakan wang anda RM100 - RM1000 untuk sebuah grafik dan perlu menunggu beberapa hari untuk siap. Belum lagi termasuk dengan pertukaran selepas disiapkan, jika ada. Anda pula, perlukan grafik tersebut dengan segera. Pasti pening kepala.

Selain itu, mungkin anda fikir nak belajar design sendiri di internet? Ya, anda boleh keruk tutorial-tutorial di internet yang berlambak dan bersepah tu. Tapi berapa lama anda nak hadamkannya? Sudah pasti akan mengambil masa juga.

Jadi, bagaimana sekarang?

Tak perlu pening kepala lagi. Teruskan bacaan kerana ada penyelesaian untuk masalah anda.
ezign reka grafik pantas
Kini, segalanya semakin Mudah. Memperkenalkan..
Grafik Niaga
Grafik Niaga iaitu singkatan daripada Grafik untuk Perniagaan, adalah sebuah software online yang memudahkan ANDA iaitu seorang Usahawan, untuk menghasilkan grafik untuk digunakan dalam pemasaran perniagaan anda.

Bukan sahaja anda boleh memperbaiki grafik pemasaran anda menjadi kepada grafik yang lebih berkualiti tinggi, malah anda juga dapat menjimatkan masa dan wang untuk mengupah seseorang untuk membuatkannya untuk anda. Anda juga boleh memanfaatkan software online ini untuk menawarkan servis membuat grafik untuk pelanggan anda dan juga usahawan lain yang memerlukannya.

Anda bayangkan sahaja, dengan menggunakan masa hanya 5 minit, mungkin juga kurang, anda sudah dapat menghasilkan grafik untuk bisnes anda, mungkin juga untuk pelanggan anda.

Itulah yang cuba kami selesaikan dalam pakej software Grafik Niaga ini... Cara yang sangat mudah dan cepat untuk memenuhi permintaan anda dan permintaan pelanggan anda untuk grafik pemasaran profesional berkualiti tinggi yang memberikan hasil yang sangat ummmph!

Semudah 3 Langkah

1. Pilih Template
2. Tukar Kandungan
3. Siap!

Hasilkan Pelbagai Jenis Grafik untuk Marketing, Media Sosial dan Banyak Lagi....!

Facebook Covers, Ads dan lain-lain...
Software ini menjadikan kerja anda semakin mudah dimana untuk membina grafik di facebook page anda, hanya memerlukan beberapa minit sahaja tanpa mengupah seseorang membuatkannya.

Sebagai contoh, anda hasilkan Facebook Cover mengikut citarasa anda, kemudian save dan upload terus ke Facebook Page anda. Pada bila-bila masa anda boleh edit design itu semula jika perlu.

Didatangkan khas dengan lebih daripada 400 elemen grafik berkualiti tinggi yang bersesuaian untuk pemasaran di facebook mengikut keperluan anda.
Grafik Untuk Marketing Yang Mengancam
Software ini membolehkan anda mencipta bahan pemasaran yang boleh digunakan untuk website anda serta industri cetak, termasuk risalah, kupon, kad royalti dan banyak lagi.

Hanya mengambil masa beberapa minit sahaja untuk merekabentuk bahan jualan hebat dengan fungsi "drag dan drop". Hasil design atau rekaan anda tadi itu, boleh anda lihat secara pratonton untuk melihatnya sebagai flat (2D) atau dalam bentuk 3D. Hanya klik satu butang khas, dan design anda tadi akan ditukar menjadi dalam bentuk 3D.

Ini adalah cara yang terbaik untuk mempamerkan bahan-bahan pemasaran anda kepada bakal pelanggan dan membuat jenama anda lebih menonjol.
YouTube Channel Profesional
Dengan menggunakan editor didalam Grafik niaga ini, dengan mudah anda dapat menghasilkan grafik untuk Channel di YouTube anda.

Pilih mana-mana template tersedia yang sesuai, tukar warna untuk dipadankan dengan laman web anda dan anda juga boleh menambah apa-apa elemen lain untuk mencantikkan lagi reka bentuk anda.

Datang dengan beratus-ratus grafik pemasaran beresolusi tinggi mengikut kesesuaian penggunaan di YouTube Channel.
Infografik Menarik Lebih Banyak Trafik
Hasilkan maklumat yang berkaitan dengan bisnes anda, dan jadikan ia sebagai sebuah infografik. Manusia lebih tertarik dengan maklumat melalui grafik berbanding dengan berbentuk teks. Dengan Software Grafik Niaga, anda akan mendapat pelbagai template yang terbina dimana anda hanya tinggal pilih template yang anda suka, edit maklumat menjadi kandungan mengenai perniagaan anda, dan siap! Sangat mudah menggunakan Grafik Niaga.

Ia datang dengan elemen-elemen grafik bekualiti tinggi supaya anda boleh membuat grafik yang dapat menarik lebih ramai pengunjung ke laman web atau page media sosial anda.

Maklumat yang disalurkan melalui grafik adalah sangat mudah menjadi viral dan tersebar dengan pantas. Dengan mudah, laman web anda dibanjiri trafik, jenama diri dan perniagaan anda juga semakin dikenali dan menjadikan anda sebagai seorang pakar dalam industri.

Anda juga dapat akses kepada lebih 500 grafik resolusi tinggi, icon dan logo yang boleh diguna pakai dalam infografik tersebut. Ini termasuk carta pai, carta bar, label, corak dan banyak lagi.
Cover Ebook 3D
Melalui software Grafik Niaga juga, terdapat bahagian editor untuk menghasilkan Cover eBook secara 3D. Semudah drag and drop. Anda pasti jatuh cinta dengan software ini walaupun pertama kali menggunakannya. Seperti biasa, pilih template yang anda suka, tukar tajuk, sub tajuk, nama penulis, dan tambah beberapa elemen yang disediakan untuk mencantikkan lagi reka bentuk cover ebook anda atau pelanggan. Tiada had untuk menggunakan software ini. Anda boleh hasilkan seberapa banyak design yang anda mahukan.

Apabila design yang anda ubah telah siap, anda ada pilihan samada untuk download cover ini secara rata (2D), atau klik pada fungsi 3D untuk mengubahnya menjadi jenis cover yang berbeza (berkulit keras, kulit nipis, kotak CD, dan lain-lain). Dengan fungsi 3D ini, ebook anda akan kelihatan seperti nyata. Sebelum ini, anda cuma lihat orang lain membuat 3D cover mereka. Sekarang, anda pasti tahu nak buat cover 3D anda sendiri dengan mudah hanya dalam masa 5 minit sahaja.
Grafik Untuk Header Laman Web
Anda ada laman web, ada blog? Pastinya anda memerlukan grafik untuk header laman web dan blog anda. Kini, tak perlu upah sesiapa lagi. Anda mampu menghasilkannya sendiri dengan software drag and drop ini. Anda boleh set saiz yang anda mahukan mengikut laman web anda, dan mula design mengikut citarasa anda.

Melaluinya juga, anda boleh hasilkan banner untuk pengiklanan produk dan bisnes anda. Ada banyak template tersedia untuk anda pilih.

Tidak lupa juga, selepas ini, anda dah boleh buka servis untuk buatkan header laman web dan blog serta banner untuk perniagaan orang lain :)
Grafik Untuk Page Jualan
Dengan grafik yang dapat memukau mata pelawat laman web jualan anda, sudah pasti dapat menukar mereka menjadi pelanggan anda oleh kerana persembahan laman web jualan yang memukau. Jangan pening kepala lagi memikirkan cara untuk menjadikan ia memukau. Gunakan software Grafik Niaga ini untuk tujuan tersebut.

Hanya bermula dengan memilih jenis grafik yang mahu dibina, seperti Headline, bullets, kotak jaminan, ayat atau butang tempah sekarang. Sekarang, elemen-elemen di laman web jualan anda dapat ditukar kepada grafik yang lebih profesional.

Apabila anda telah selesai merekabentuk elemen halaman jualan anda, download dan masukkan ke dalam laman web jualan anda. Semua design yang anda hasilkan boleh diedit semula dengan hanya beberapa minit sahaja. Pastikan anda menyimpan file asal design tersebut supaya dapat diedit kemudian hari. Semuanya dalam kawalan anda.
Grafik untuk Video
Didatangkan dengan lebih daripada 500 jenis grafik berkualiti tinggi, untuk anda gunakan ketika menghasilkannya. Jika anda biasa dengan YouTube, anda pasti biasa lihat dengan thumbnail video yang diubah suai melalui grafik. Mereka menghasilkan grafik dan menjadikan ianya sebagai thumbnail video supaya ia nampak lebih menarik.

Seolah-olah seperti video anda mempunyai tajuk seakan-akan berita, menjadikan video anda nampak lebih profesional. Anda bebas memilih template-template yang telah disediakan.

Drag and Drop

Hanya klik, drag, drop, edit dan lihat perubahan yang anda lakukan pada masa itu juga tanpa perlu save terlebih dahulu.

100% Akses Online

Sediakan talian internet, dan login untuk gunakan software ini. Tak perlu download, tak perlu install. Akses secara online dari PC, Laptop atau Mac anda.

Elemen Grafik

Beratus-ratus elemen grafik terbina bermakna reka bentuk anda akan menjadi unik. Anda boleh customize mengikut kesesuaian bisnes anda.

Tiada limit "Undo"

Tersalah edit? Nak berpatah balik (undo) kepada design sebelumnya? Jangan risau. Software ini dibina dengan fungsi tiada had limit undo. Anda boleh undo sehingga design permulaan.

Simpan dan Edit

Siapkan design anda, simpan file asalnya. Dan anda boleh edit semula design tersebut pada bila-bila masa. Upload semula file design tersebut ke dalam software ini, dan anda boleh edit semula.

Bahan Tutorial

Video latihan tutorial langkah demi langkah untuk menggunakannya telah disediakan dalam ruangan ahli.
Sekarang ANDA bayangkan, mempunyai software grafik ini untuk digunakan sebagai senjata dalam salah satu alat pemasaran bisnes anda, dapat menjimatkan masa dan wang sekaligus menjadikan anda seorang yang profesional dalam menyediakan grafik untuk bisnes anda. Tak perlu upah seseorang lagi untuk membuatkannya untuk anda.

Apa kata mereka?

"GrafikNiaga menyenangkan kerja-kerja grafik yang saya perlukan. Pilih keperluan kita, edit dan save. Siap! Jimat masa. Tak perlu kemahiran design pun. Bila2 nak tukar grafik baru pun tak jadi masalah, sebab banyak template disediakan. Memang best!"
Masya Masita Mohd Misbaniwww.MasyaSticker.com
"Testimonial disini......"
NamaLink Website
"Testimonial disini......"
NamaLink Website

Pilihan Pakej

Bulanan

RM50/sebulan
RM30/sebulan
  • Akses Sebulan
  • Unlimited Design
  • Unlimited Download
  • Bayar Bulanan
  • Koleksi Elemen Grafik
  • Koleksi Template
  • Akses Bonus VIP

Tahunan

RM360/setahun
RM280/setahun
  • Akses Setahun
  • Unlimited Design
  • Unlimited Download
  • Bayar Tahunan
  • Koleksi Elemen Grafik
  • Koleksi Template
  • Akses Bonus VIP

Hot Deal

Lifetime - VIP

RM997/sekali bayar
RM297/sekali bayar
  • Akses Selamanya
  • Unlimited Design
  • Unlimited Download
  • Sekali Bayar
  • Koleksi Elemen Grafik
  • Koleksi Template
  • Akses Bonus VIP
Setelah tamat tempoh penggunaan Pakej bulanan dan tahunan, akaun anda akan terbatal dengan sendirinya. Anda perlu membuat pembelian sekali lagi untuk meneruskan penggunaan. Anda tidak akan dikenakan caj secara automatik.
Dalam 14 hari selepas pembelian dibuat, anda dilindungi dengan jaminan 100% wang dikembalikan. Jika anda tidak mendapat sebarang manfaat dalam menggunakan Software Grafik Niaga ini, sila hubungi kami.
Hasilkan design anda sekarang.
Grafik Niaga adalah cara terpantas dan mudah untuk anda menghasilkan design kurang dari 5 minit.
14 hari pulangan wang
Transaksi Dijamin Selamat
Support Pantas

Soalan Lazim

Adakah saya akan dapat CD atau download software ini?

Grafik Niaga adalah sebuah software online dimana anda akan dapat akaun login untuk akses ke sistem Grafik Niaga. Tak perlu CD, tak perlu download, tak perlu install. Hanya perlukan talian internet sahaja setiap kali anda mahu mengaksesnya.

Bagaimana jika saya langsung tak tau mengenai design?

Grafik Niaga sangat sesuai untuk mereka yang tiada kemahiran dalam pembinaan grafik. Kami telah menyediakan grafik pasang siap dimana anda hanya tinggal pilih template sedia ada, edit tulisan atau gambar jika perlu, dan siap! Grafik Niaga juga dimudahkan lagi dengan penggunaan semudah tarik dan lepas sahaja (drag and drop)

Ada panduan cara guna software ni tak?

Sudah pasti ada. Login ke ruangan ahli, pilih menu tutorial, dan anda boleh lihat kesemua video yang telah disediakan.

Adakah saya akan dikenakan bayaran secara automatik setiap bulan?

Tidak. Jangan risau. Jika tempoh penggunaan telah tamat, anda tidak akan di caj secara automatik untuk bulan atau tahun berikutnya. Anda perlu membuat tempahan sekali lagi untuk menggunakannya. Cara ini lebih selamat supaya anda tidak dikenakan caj secara automatik. Kami sangat pentingkan hal seperti ini.

Apakah maksud Akses Bonus VIP

Bonus VIP adalah bonus tambahan yang akan diupdate dari masa ke semasa. Jika anda ahli VIP, anda boleh akses ke ruangan ini kerana ada pelbagai produk tambahan yang anda boleh download secara percuma, tanpa sebarang kos! Produk-produk percuma akan sentiasa dimasukkan ke ruangan ini. Khas untuk ahli Lifetime-VIP.

Ada jaminan tak?

Dalam masa 14 hari selepas anda buat bayaran, jika anda dapati software ini tidak berjalan lancar seperti yang diberitahu, anda boleh hubungi kami untuk pengembalian wang.
Produk Keluaran
Hubungi Kami
Ezign Network (SA0412272-V)
Jalan Kemajuan, Kuala Selangor,
45000 Selangor, Malaysia.
hai@grafikniaga.com
Follow Kami
© 2017 Ezign Network. All Rights Reserved.